Syklubbtur 2009 til Yddin

Deltagere: Trine S, Trine A, Målfrid, Henriette, Kersti, Kari, Hanne med Elvine, Hilde, Gøril og Ingrid.

Årets syklubbtur gikk til Trolltun, hytta til Trines mamma ved Yddin. Ei luksushytte hvor vi hadde det helt supert.

Trinene, Kari og Kersti dro opp på torsdag og fredag gikk de Besseggen.

besseggen1l trinebess

skagetl

Vi andre kom opp på fredag og vi koste oss med god mat og drikke på kvelden. Lørdag var det sånn passe vær, men etter en lang frukost gikk vi på Skaget . Her er den. Vi hadde mye vind og litt regn, men likevel ble det en fin tur. Desverre var det ingen utsikt fra toppen.

Lørdagskvelden hadde vi et herremåltid både tilberedt og konsumert av damer. Noen lada opp til middag i badstua mens andre sto på kjøkkenet eller var barnevakt. Uansett gjøremål koste vi oss.

Blinis med rømme, rogn og røkelaks var en smakfull forrett. Hilde hadde lage etter oppskrift til 30 stk, som viste seg å bli 60. Med to til hver kan vi lett regne ut at det ble 40 igjen. Så vi hadde i alle fall nok.Hovedretten var Lammefilet i soppsaus . Det smakte utrolig godt etter at vi hadde fått lagt til en del på oppskrifta. Sausen var rett og slett stusselig. Men husmødrene hadde fløte i skapet, i tilfelle….., og med litt buljong, rødvin og annet småtteri ble det knallbra. Og som dessert hadde vi sjokoladefondant med vaniljekesam. Mat med sjokolade er alltid en vinner blant jenter.

 middag2 middag1 middag3

Søndag våknet vi til  deilig høstvær. Det ble grilling før vi dro til hver vår kant igjen etter ei veldig koselig helg.

sturl grill2 grill3 grill4 grill5 grilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.