Hytteputer

Geir Kåre trumfet igjennom hyttekjøp i familien vår, så jeg ble inspirert til å finne frem strikkepinner. Etter on-line instruksjoner fra Hanne, klarte jeg å strikke fletter for første gang. De kunne blitt tydeligere med en vrang bakgrunn, men dette var en enkel start for en nybegynner. Flettene laget jeg på en koksgrå pute som ble ca 50 x 50 cm2. Den er strikket med Cortina garn på pinne 8 ved hjelp av en genial liten ekstrapinne med «swung».

 Koksgrå pute med flettemønster

Det tok bare tre dager, så siden Påsken ikke var over ennå, måtte jeg starte på en ny pute. Det ble en lysegrå pute med en hvit elg. Takk til Kirsti for e-mail av Excel mønsteret til elgen. Den lysegrå puten ble også strikket på pinne 8 og ble like stor, men kunne nok blitt enda finere om jeg hadde strikket litt strammere. Den skal få fem pokies online tinnknapper øverst. Jeg har sydd for hånd langs kanten til begge putene for å få sidene til å være godt definerte. Jeg planlegger å strikke noen lyseblå til gutterommene på sommerstedet vårt. Kanskje med et fly i hvitt og trehvite knapper eller stripete sløyfebånd? Jeg er lei av alle stjerneputene der ute :-). Maaike

Lysegrå pute med elg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.