Hillesøy ved Bergen 2008

De som var med: Hilde, Kari, Elisabeth, Ingrid med Sigrid og Målfrid med Mikael.

Årets syklubbtur gikk til hytta til Hilde på Hillesøy. For de som aldri har hørt om denne øya, så er det ei knøttlita øy mellom Askøy og Ramsøy. Vi fra Oslo kom med fly til Flesland torsdag ettermiddag. Servicen i bergen var på topp, så faren og storebroen til Hilde kjørte oss ut til hytta. Det var ganske deilig, for det blir alltid en del baggasje å drasse på. Målfrid kom litt seinere på ettermiddagen med privatskyss.

Fredag våknet vi opp til en nydelig soloppgang. Ikke alle var så heldige å få se denne, men den ble foreviget også:-)

soloppgang.JPG

Vi nytte det nydelige været til fulle den dagen. De tøffeste av oss tok morgebad, men påfølgende tørking i solveggen.

bad1.JPG bad2.JPG

For å ikke få helt brakkesyke tok vi en ettermiddagstur til Ramsøy, ei nydelig lita øy med mange fine hus. Her bor de tett, så man bør nok ikke bli uvenn med naboen.

trilletur1.JPG

Lørdag tok vi bussen til byen. Noen fikk shoppa en del, mens andre tok en tidlig buss hjem og nytte været ved hytta. Men alle fikk nytt en god lunsj i byen.

Vi hadde med to små, og disse storkoste seg også.

barn.JPG

Søndagen gikk ved en litren tur på Askøy før vi vendte nasen hjem. Vi hadde hatt en super tur og et godt pusterom i hverdagen. Vi hadde oppe mange diskusjonstema i løpet av helga, og ikke alle egner seg på trykk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.